Mega watt energie advies

Energie is vaak een grote en niet tastbare kostenpost binnen uw bedrijf.

Er is dan ook veel te besparen door goed in te kopen. 70% Van de ondernemers betaald te veel voor hun energie. Uw bedrijf heeft echter niet altijd de mensen en kennis in huis om dit zelf te doen. Doordat Mega Watt Energie Advies haar inkoop bundelt in de vorm van een collectief en gericht inkoopt, levert dat hoge besparingen op voor haar deelnemers!

Het voordeel van een collectief is dat een grote groep ondernemers samen gas en elektra inkopen, energieleveranciers zijn bereid om daarvoor lagere energieprijzen afgeven en vaak geen vastrecht of administratie kosten in rekening brengt voor leden van het collectief. Hoe meer deelnemers meedoen, hoe lager de prijs.

Op dit moment kiest circa 70% van de deelnemers om met de collectieve prijsvorming mee te lopen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om binnen het collectief je eigen prijs vast te zetten. U geniet dan wel mee van de voordelen van het collectief maar bepaald uw eigen inkoopmoment. Het is ook mogelijk om een eigen collectief samen met branchegenoten op te zetten.

Mega Watt Energie Advies regelt kosteloos de overstap.

Ook kunnen we een besparing realiseren als u bijvoorbeeld een langlopend klik-product bij uw huidige leverancier heeft of op een andere manier aan een leverancier gebonden bent kunnen wij u adviseren over de markt en de juiste inkoopmomenten. Dit product kan zo uitgebreid als de klant dat wil en wordt dus geheel op de wensen van de klant ingericht.

Mega Watt Energie Advies staat u graag bij met advies op maat. Samen krijgen we de beste energiedeals!
Meld u hier aan voor het collectief inkopen van gas en elektra of vraag een offerte op maat aan.

Energie inkoopadvies
energie voor mkb en zzp
Energie advies voor particulieren